Pöytätennis

Pöytätennis

Turun Pyrkivä on perinteinen ja aktiivisesti toimiva turkulainen pöytätennisseura, jossa viihtyvät niin aikuiset kuin lapsetkin. Seuramme korostaa toiminnassaan iloista urheilumieltä ja toistensa kannustamista, sekä huomioon ottamista.

Seuran kilpapelaajat osallistuvat useisiin kilpailuihin eri puolilla Suomea ja järjestämme kauden aikana myös omia kilpailuita. Seuraan voi liittyä vain mukavan harrastuksen vuoksi, joten kilpaileminen on jokaisen omasta halusta kiinni.

Turun Pyrkivä vetää myös lapsille suunnattua ja suuren suosion saavuttanutta pingiskoulua. Seurassamme onkin tällä hetkellä lähes 30 alle 16-vuotiasta junioripelaajaa. Yhteensä meillä on noin 70 jäsentä, joiden kilpailumenestystä voit halutessasi seurata kilpailusijoitukset -sivulta.

Seuran harjoitusvuorot ovat kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin, mutta pöytävuoroja löytyy lisäksi lauantaisin ja sunnuntaisin. Tarkemmat harjoitusajat löydät täältä.

Mukaan pelaamaan pääset helpoiten ottamalla yhteyttä Pauli Haveriseen tai tulemalla paikanpäälle harjoituksiimme. Yhteystiedot löytyvät yhteystiedot -sivulta.

Lue lisää Pöytätennisjaoston toiminnasta täältä!